Details of the owner of this website and terms of use, in accordance with Article 10 of Spanish Law 34/2002 on Information Society Services and Electronic Commerce (LSSI-CE).
Last updated: 3 November 2026
This website presents Agent Crown’s services as a brand partnership agency and lets you request a meeting. The information it contains is general and for information purposes only, and does not constitute a binding offer.
Access to the website is free of charge and requires no registration. By using it, you agree to make appropriate use of the website and its content, in accordance with the law, good faith and public order, and not to use them for unlawful activities or in any way that could harm the rights of Agent Crown or third parties.
If you send us information through the forms, you are responsible for ensuring that it is accurate and that you are entitled to provide it.
The text, design, code, Agent Crown logo and all other elements of this website are owned by Agent Crown SL or used with permission. They may not be reproduced, distributed, publicly communicated or transformed without express authorisation.
Third-party trade marks and logos shown on this website belong to their respective owners and are displayed solely to identify partnerships. Their presence does not imply any transfer of rights.
We work to keep the information on this website accurate and up to date, but we cannot guarantee that it is free of errors or that the website will be available without interruption. Agent Crown accepts no liability for any damage arising from the use of the information published or from technical interruptions beyond its control.
Where this website links to third-party pages, Agent Crown does not control and is not responsible for their content.
How we process the data you give us is explained in our Privacy policy. For the use of cookies, see our Cookie policy.
This legal notice is governed by Spanish law. Any dispute shall be submitted to the courts that have jurisdiction under the law; where the user acts as a consumer, the courts of the user’s place of residence shall have jurisdiction.
This is a translation. In the event of any discrepancy, the Spanish version shall prevail.